Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Erooproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Zoektman

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Als jij met mij dat goede idee wilt uitvoeren dan zou dat helemaal top zijn. Ik hou er wel van om de dingen uit te laten komen waarvan ik droom en het fijnste zou natuurlijk zijn als dat met iemand is die hetzelfde als ik wil.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

22 november 2017

jolienzktseks

Oproep van Jolienzktseks
Geplaatst op 26-04-17 - 13:18

Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Iemand die niet preuts is. Je moet een man van jouw woord zijn. Als jij wat met mij hebt afgesproken moet jij je daar ook echt aanhouden. Anders stel jij mij enorm teleur. Dat zal ik jou ook nooit aandoen. Het enige wat wij moeten doen ... is genieten van elkaar.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Erooproepjes.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.